Du är här


Om På Riktigt

I På Riktigt kan pedagoger skapa och dela undervisningsmaterial med varandra. På Riktigt erbjuder enkel kommunikation mellan lärare och elev och direkt koppling till skolans styrdokument. Genom lärcirklarna som pedagogerna bygger i På Riktigt kan eleverna uppleva intressant, fantasifull och modern undervisning. Det är du som pedagog som skapar innehållet. Gärna tillsammans med kollegor och elever. I På Riktigt använder vi gärna film för att förklara, problematisera och ställa frågor. Du kan göra egna filmer men du kan även använda filmer ur vårt filmarkiv när du skapar dina egna lärcirklar.

Men du behöver inte kasta dig in och börja bygga eget direkt. Du kan också välja att använda det material som vi redan har tagit fram. Vilket centralt innehåll för 7-9 du än söker på så finns det minst en lärcirkel att tillgå i På Riktigts bibliotek. Du väljer vilken du vill och delar den med dina elever. Läraren som gjort lärcirkeln har skrivit en handledning som du kan ta del av, så att du enkelt kan köra igång.

Hjälp

Använder du inte Google Chrome? För att få den bästa användarupplevelsen av På Riktigt rekommenderar vi att du använder dig av Googles webbläsare Chrome. Webbläsaren kan laddas ner på http://www.google.se/intl/sv/chrome/browser/
Saker uppdateras inte som det ska. Det finns en rad olika saker som kan göras för att utöka användarupplevelsen. Bland annat att rensa cacheminnet eller att se till att den senaste versionen av webbläsaren används. Båda dessa saker kan göras via menyfliken på din webbläsare.
Har du andra tekniska problem, använd vår supportmail produktsupport@lineducation.se.