Du är här

Hej,

Inom kort kommer vi att stänga ner På Riktigt. När produkten släcks ner kommer du inte längre åt dina skapade lärcirklar eller de lärcirklar som du har delat ut till dina elever. Vi hänvisar dig istället till På Riktigts ersättare Loops, http://loops.education. För att komma igång behöver du registrera ett konto, om du inte redan har ett. Dina elever behöver du bjuda in på nytt, eftersom vi inte flyttar över något från På Riktigt till Loops. Behöver du hjälp i den här processen, så kan du ta kontakt med vår support, som gärna hjälper till: produktsupport@lineducation.se

Har du skapat ett antal läricklar i På Riktigt som du önskar få överflyttade till Loops ber vi dig att ta kontakt med Loops pedagogiska ansvarige Linda Höidal, linda.hoidal@lineducation.se.

Om du har några frågor eller funderingar eller tankar kring att vi stänger ner På Riktigt, är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Hälsar,

Kristoffer Hedram
kristoffer.hedram@lineducation.se
0709-258578

Välkommen till På Riktigt - ett digitalt läromedel. Här kan du uppleva och arbeta med lärcirklar, samarbeta och kommunicera med elever och lärare.